• Vandaag besteld, morgen afhalen
  • Levering in heel Nederland
  • Topkwaliteit eigen kweek graszoden
  • Optioneel: laat uw graszoden leggen
Terug naar: Bemesting

Viano Gazon Booster 2.5 kg


Viano Gazon Booster 2.5 kg
Prijs:
€12,00 (Incl btw)

 

Levertijd: 1-2 dagen
 

Bekijk onze Google recensies:

Omschrijving:

Ontdek de Magie van Viano Gazonbooster: Verrijk Uw Gazon met Levendige Kleur en Groei!

Stap binnen bij Woldgras, waar we trots zijn op het introduceren van Viano Gazonbooster, een organo-minerale meststof verrijkt met Humifirst, een krachtig mengsel van humuszuren, en magnesium. Onze Viano Gazonbooster tilt de voeding van uw gazon naar een hoger niveau, wat resulteert in een snellere, betere ontwikkeling en een verbeterde wortelvorming.

Waarom Kiezen voor Viano Gazonbooster?

🌿 Organo-Minerale Samenstelling: Viano Gazonbooster biedt een perfect uitgebalanceerde mix van organische en minerale voedingsstoffen voor een gezond en veerkrachtig gazon.

🌱 Humifirst Verrijking: Humifirst, ons speciale humuszuren mengsel, bevordert de opname van voedingsstoffen, waardoor uw gazon efficiënter groeit en bloeit.

Magnesium Boost: Het toegevoegde magnesium stimuleert de fotosynthese, wat resulteert in een boost van kleur en groei.

Hoe het Werkt:

  1. Eenvoudig Strooien: Breng Viano Gazonbooster aan op uw gazon voor een voedingsrijke boost.

  2. Snel en Efficiënt: Onze formule zorgt voor een snellere ontwikkeling van uw gazon en stimuleert de vorming van meer wortels.

  3. Herhaal voor Optimaal Resultaat: Om uw gazon in topconditie te houden, herhaal de strooigift elke 6 tot 8 weken voor een continue boost.

Bestel Vandaag Nog: Geef uw gazon de liefdevolle verzorging die het verdient met Viano Gazonbooster. Bestel nu en zie uw gazon opbloeien met kleur en kracht!

Bij Woldgras geloven we in de kracht van gezonde, bloeiende gazons. Ontdek de voordelen van Viano Gazonbooster en geef uw gazon de boost die het verdient! 🌱🌈

Veel gestelde vragen

Graszoden aanleggen

Welke bemesting?
Hoe vaak water geven?

Maaien en onderhoud

Wanneer maaien?
Bekijk alle veelgestelde vragen

Gebruikt bij de volgende klanten:

Een nieuw gazon in Hoogezand

Een nieuw gazon in Hoogezand

Een Groene Revolutie in Hoogezand! 🌿✨ In Hoogezand hebben wij een tuin een complete transformatie gegeven. We begonnen met het verwijderen van de oude zoden en introduceerden vervolgens verse, voedingsrijke teeltaarde. Daarna werd de grond nauwkeuri…

Aanleg grasmatten Meerstad

Aanleg grasmatten Meerstad

Een nieuw gazon voor een tuin in Meerstad! Deze klant zat met de handen in het haar en wist zich geen raad. Woldgras Graszoden bood de oplossing! De oude grasmatten werden verwijderd en afgevoerd. Met een  handig kraantje die door elke toegang past h…

Aanleg graszoden Ezinge

Aanleg graszoden Ezinge

In het prachtige Ezinge hebben we de oude graszoden van deze tuin verwijderd met behulp van onze professionele zodensnijder. Vervolgens hebben we de oude zoden afgevoerd en de tuin voorzien van een nieuwe laag hoogwaardige zwarte grond, zorgvuldig geë…