Graszoden bestellen? Dit is wat u moet weten!

Overweegt u de aanschaf van hoogwaardige graszoden? Bij Woldgras geven we u de vrijheid om zelf uw graszoden/grasmatten te leggen of om dit aan onze ervaren specialisten over te laten. Als u voor volledige ontzorging kiest, nemen wij graag het gehele proces voor onze rekening.

Gaat u zelf aan de slag met het aanleggen van uw graszoden? U heeft de keuze om de verse graszoden/grasmatten op te halen bij ons in Siddeburen, maar we bieden ook de service om ze rechtstreeks bij u thuis te bezorgen.

Naast graszoden voorziet Woldgras ook in al uw behoeften op het gebied van bemesting en tuinbenodigdheden. Ontdek ons ruime assortiment bemesting om uw gazon langdurig mooi te houden.

Of u nu in Groningen, Drenthe, Pieterburen of Borger woont, Woldgras Graszoden levert met plezier ook bij u in de tuin. Neem contact met ons op voor meer informatie en ontdek binnenkort het genot van een prachtig groen gazon

Leveren jullie ook schaduwgras?

Om teleurstelling achteraf te voorkomen leveren wij bewust geen schaduwgras omdat het niet te kweken is op rol. Schaduwgras is alleen verkrijgbaar in graszaad vorm, vanwege niet voldoende uitstolling van wortels is dit niet op rol te kweken.  Het verdraagt betreding en kort maaien zeer slecht. Probeer meer licht te creëren in de tuin zodat schaduw beperkt wordt en kies voor premium graszoden. Zorg voor optimale bemesting en onderhoud van uw gras, zodat het groeiproces op zijn best is en voorkom kale plekken. 

Graszoden bestellen

Afmeting van graszode:

  • 1 graszode is 1 m2
  • Lengte 2.5 meter
  • Breedte 40 centimeter
  • Gewicht 15 á 20 kg
  • Vanaf €2.95 per m2