Graszoden bestellen? Dit is wat u moet weten!

Wilt u graszoden bij ons kopen? Dan hebt u de keuze om zelf uw graszoden / grasmatten te leggen of graszoden te laten leggen door de specialisten van Woldgras. Indien u dat wenst, realiseren we het hele plaatje voor u. Gaat u zelf aan de slag met het aanleggen van uw graszoden? Dan hebt u de keuze om de nieuwe graszoden bij ons te halen in Siddeburen, maar we kunnen ze ook bij u thuis bezorgen. 

Ook voor bemesting en tuinbenodigdheden kunt u bij Woldgras terecht. Bekijk ons ruime assortiment bemesting om uw gazon langer mooi te houden.

Van Groningen tot aan Drenthe, van Pieterburen tot aan Borger, Woldgras Graszoden kan ook bij u in de tuin leveren. 

Leveren jullie ook schaduwgras?

Om teleurstelling achteraf te voorkomen leveren wij bewust geen schaduwgras omdat het niet te kweken is op rol. Schaduwgras is alleen verkrijgbaar in graszaad vorm, vanwege niet voldoende uitstolling van wortels is dit niet op rol te kweken.  Het verdraagt betreding en kort maaien zeer slecht. Probeer meer licht te creëren in de tuin zodat schaduw beperkt wordt en kies voor premium graszoden. Zorg voor optimale bemesting en onderhoud van uw gras, zodat het groeiproces op zijn best is en voorkom kale plekken. 

Graszoden bestellen

Afmeting van graszode:

  • 1 graszode is 1 m2
  • Lengte 2.5 meter
  • Breedte 40 centimeter
  • Gewicht 15 á 20 kg
  • Vanaf €2.95 per m2

Een greep uit ons assortiment: