Graszoden laten leggen door Woldgras

Bij Woldgras kunt u kiezen of u de graszoden zelf wilt aanleggen of gebruik wilt maken van onze aanlegservice. 

Wilt u graag uw nieuwe graszoden laten leggen? De combinatie van onze hoogwaardige grasmatten van eigen kweek en de topkwaliteit aanleg van de graszoden staat garant voor een prachtig gazon, telkens weer. Zo weet u zeker dat uw nieuwe gazon strak en egaal wordt gelegd. Vele opdrachtgevers zijn u voorgegaan en dat laten we u natuurlijk graag zien. 

Volledig ontzorgd van A-Z

Dankzij de aanlegservice van Woldgras kunnen we u volledig ontzorgen; indien u dat wenst verwijderen we de oude graszoden voor u en zorgen we ervoor dat de oude graszoden op de juiste manier worden verwerkt. Natuurlijk zorgen we ervoor dat u de juiste benodigdheden in huis hebt; denk aan bemesting en kalk.

Laat u uw gras aanleggen door de experts van Woldgras, dan houdt onze dienstverlening niet op na de aanleg van uw nieuwe gazon. We sturen u alle informatie die u nodig hebt om uw gras te onderhouden en u kunt altijd bij ons terecht voor vragen. Zo zorgen we er samen voor dat u lang kunt genieten van uw nieuwe gras!

Vraag direct een offerte aan

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan! We komen graag bij u thuis langs om uw wensen samen door te nemen. Ook bekijken we direct uw tuinsituatie: elke tuin is ten slotte anders en de mogelijkheden zijn eindeloos. Wanneer u een offerte van ons ontvangt, is deze altijd helder en overzichtelijk; zo weet u precies waar u aan toe bent. Gaat u akkoord met onze offerte? Dan kunnen we uw nieuwe gazon snel aanleggen!

Afmeting van graszode:

  • 1 graszode is 1 m2
  • Lengte 2.5 meter
  • Breedte 40 centimeter
  • Gewicht 15 á 20 kg
  • Vanaf €2.95 per m2


Offerte aanvragen

Onze reeds aangelegde graszoden:

Een nieuw gazon in Hoogezand

Een nieuw gazon in Hoogezand

In Hoogezand city, hebben we deze tuin een makeover gegeven. De oude zoden verwijderd, mooie verse en voedingsrijke teeltaarde aangebracht. Vervolgens super strak geegaliseerd, rijk bemest met onze aanlegbemesting voor een goede wortelgroei. Hierna de graszoden aangelegd, aangerold met onze gazonwals en vervolgens de klant met onze Viano Gazonbooster achtergelaten, met de tips en trucs voor de juiste bemesting en onderhoud. 

Aanleg graszoden Ezinge

Aanleg graszoden Ezinge

In het mooie Ezinge, hebben we de oude zoden van deze tuin verwijderd met gebruik van onze zodensnijder. Hierna hebben we de zoden afgevoerd. De tuin voorzien van een nieuwe laag zwarte grond, deze geegaliseerd. Aanlegbemesting gebruikt voor de boost voor de graszoden. Hierna de tuin van een mooie grasmat voorzien. Bemesting wederom achtergelaten voor de juiste bemesting in het seizoen. Ook hebben we hier de Gardena sproeier achtergelaten zodat de tuin direct van voldoende water voorhanden kreeg. 

Aanleg graszoden Veendam

Aanleg graszoden Veendam

In Groningse Veendam een mooie tuin van ruim 160m2 mogen bekleden met prachtige graszoden. Allereerst hebben we de tuin uitgevlakt zodat de zoden op een mooie egale ondergrond komen te liggen. Aanlegbemesting gebruikt voor de beste start die graszoden kunnen krijgen. Hierna de graszoden er opgelegd. Bemesting achtergelaten voor bemesting voor het gehele seizoen. Mooie klus geklaard!!  https://g.co/kgs/cGb7p7 Via bovenstaande link, de review van de klant !

Aanleg graszoden Thesinge

Aanleg graszoden Thesinge

Super strakke graszoden mogen leggen in het Groningse Thesinge. Ondergrond egaliseren en de DCM Aanlegbemesting op de zwarte grond gestrooid. Licht ingewerkt en daarboven onze prachtige graszoden! Weer een mooi tuin achtergelaten! 

Blauwe Stad aanleg graszoden

Blauwe Stad aanleg graszoden

Afgelopen week een prachtige tuin onderhanden genomen in het mooie Blauwe Stad. De tuin hebben we uitgevlakt zodat de graszoden op een strakke ondergrond komen te liggen. Ook hier hebben we DCM aanlegbemesting gebruikt om de graszoden een goede start mee te geven. Met behulp van machines en mankracht hebben wij deze ruim 500 m2  een mooie groene mat mogen bezorgen! Tevens bemesting voor onderhoud afgeleverd aan een tevreden klant. 

Aanleg Graszoden Veendam

Aanleg Graszoden Veendam

Prachtige sterke graszoden gelegd in Veendam.  Allereerst de ondergrond geegaliseerd, aanlegbemesting gestrooid, ingewerkt en daarop de graszoden gelegd. Bemesting voor onderhoud van de graszoden zijn meegeleverd. Weer een mooie tuin afgeleverd!