Graszoden laten leggen door Woldgras

Bij Woldgras kunt u kiezen of u de graszoden zelf wilt aanleggen of gebruik wilt maken van onze aanlegservice. 

Wilt u graag uw nieuwe graszoden laten leggen? De combinatie van onze hoogwaardige grasmatten van eigen kweek en de topkwaliteit aanleg van de graszoden staat garant voor een prachtig gazon, telkens weer. Zo weet u zeker dat uw nieuwe gazon strak en egaal wordt gelegd. Vele opdrachtgevers zijn u voorgegaan en dat laten we u natuurlijk graag zien. 

Volledig ontzorgd van A-Z

Dankzij de aanlegservice van Woldgras kunnen we u volledig ontzorgen; indien u dat wenst verwijderen we de oude graszoden voor u en zorgen we ervoor dat de oude graszoden op de juiste manier worden verwerkt. Natuurlijk zorgen we ervoor dat u de juiste benodigdheden in huis hebt; denk aan bemesting en kalk.

Laat u uw gras aanleggen door de experts van Woldgras, dan houdt onze dienstverlening niet op na de aanleg van uw nieuwe gazon. We sturen u alle informatie die u nodig hebt om uw gras te onderhouden en u kunt altijd bij ons terecht voor vragen. Zo zorgen we er samen voor dat u lang kunt genieten van uw nieuwe gras!

Vraag direct een offerte aan

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan! We komen graag bij u thuis langs om uw wensen samen door te nemen. Ook bekijken we direct uw tuinsituatie: elke tuin is ten slotte anders en de mogelijkheden zijn eindeloos. Wanneer u een offerte van ons ontvangt, is deze altijd helder en overzichtelijk; zo weet u precies waar u aan toe bent. Gaat u akkoord met onze offerte? Dan kunnen we uw nieuwe gazon snel aanleggen!

Afmeting van graszode:

  • 1 graszode is 1 m2
  • Lengte 2.5 meter
  • Breedte 40 centimeter
  • Gewicht 15 á 20 kg
  • Vanaf €2.95 per m2


Offerte aanvragen

Onze reeds aangelegde graszoden:

Een nieuw gazon in Hoogezand

Een nieuw gazon in Hoogezand

Een Groene Revolutie in Hoogezand! 🌿✨ In Hoogezand hebben wij een tuin een complete transformatie gegeven. We begonnen met het verwijderen van de oude zoden en introduceerden vervolgens verse, voedingsrijke teeltaarde. Daarna werd de grond nauwkeurig geëgaliseerd en overvloedig bemest met onze hoogwaardige aanlegbemesting, ontworpen om een sterke wortelgroei te bevorderen. De kroon op het werk: we legden prachtige graszoden neer, rolden ze stevig aan met onze gazonwals en lieten de klant achter met onze Gazonbooster, samen met handige tips en trucs voor het perfecte onderhoud. Wil je het resultaat zien? Ontdek de gedaanteverandering en laat je inspireren voor jouw eigen groene oase! 🏡🌱 #GroeneRevolutie #HoogezandGroen #GazonPracht #Gazonbooster #TuinVerandering

Aanleg graszoden Ezinge

Aanleg graszoden Ezinge

In het prachtige Ezinge hebben we de oude graszoden van deze tuin verwijderd met behulp van onze professionele zodensnijder. Vervolgens hebben we de oude zoden afgevoerd en de tuin voorzien van een nieuwe laag hoogwaardige zwarte grond, zorgvuldig geëgaliseerd voor een perfecte basis. Om het gazon een extra boost te geven, hebben we gebruikgemaakt van speciale aanlegbemesting. Na deze voorbereidingen hebben we de tuin voorzien van een weelderige grasmat, die direct een prachtige uitstraling aan de omgeving geeft. De gebruikte bemesting is strategisch achtergelaten, waardoor de juiste voedingsstoffen gedurende het seizoen geleidelijk aan de bodem worden toegevoegd. Om ervoor te zorgen dat de tuin meteen van voldoende water werd voorzien, hebben we ook een hoogwaardige Gardena sproeier geïnstalleerd. Hiermee wordt het onderhoud van de tuin vereenvoudigd en blijft de grasmat in optimale conditie. Wij streven ernaar om niet alleen een prachtig aangelegde tuin te creëren, maar ook te zorgen voor een duurzaam en gezond gazon gedurende het hele jaar. #Ezinge #Tuinaanleg #Graszoden #Gazonverzorging #Hovenier #Bemesting #GardenaSproeier #DuurzaamTuinieren #GroenLeven #TuinOnderhoud

Aanleg graszoden Veendam

Aanleg graszoden Veendam

In Groningse Veendam een mooie tuin van ruim 160m2 mogen bekleden met prachtige graszoden. Allereerst hebben we de tuin uitgevlakt zodat de zoden op een mooie egale ondergrond komen te liggen. Aanlegbemesting gebruikt voor de beste start die graszoden kunnen krijgen. Hierna de graszoden er opgelegd. Bemesting achtergelaten voor bemesting voor het gehele seizoen. Mooie klus geklaard!!  https://g.co/kgs/cGb7p7 Via bovenstaande link, de review van de klant !

Aanleg graszoden Thesinge

Aanleg graszoden Thesinge

Super strakke graszoden mogen leggen in het Groningse Thesinge. Ondergrond egaliseren en de DCM Aanlegbemesting op de zwarte grond gestrooid. Licht ingewerkt en daarboven onze prachtige graszoden! Weer een mooi tuin achtergelaten! 

Blauwe Stad aanleg graszoden

Blauwe Stad aanleg graszoden

Afgelopen week een prachtige tuin onderhanden genomen in het mooie Blauwe Stad. De tuin hebben we uitgevlakt zodat de graszoden op een strakke ondergrond komen te liggen. Ook hier hebben we DCM aanlegbemesting gebruikt om de graszoden een goede start mee te geven. Met behulp van machines en mankracht hebben wij deze ruim 500 m2  een mooie groene mat mogen bezorgen! Tevens bemesting voor onderhoud afgeleverd aan een tevreden klant. 

Aanleg Graszoden Veendam

Aanleg Graszoden Veendam

Prachtige sterke graszoden gelegd in Veendam.  Allereerst de ondergrond geegaliseerd, aanlegbemesting gestrooid, ingewerkt en daarop de graszoden gelegd. Bemesting voor onderhoud van de graszoden zijn meegeleverd. Weer een mooie tuin afgeleverd!