• Vandaag besteld, morgen afhalen
  • Levering in heel Nederland
  • Topkwaliteit eigen kweek graszoden
  • Optioneel: laat uw graszoden leggen
Terug naar: Bemesting

Gazon mest 12-10-18


Gazon mest 12-10-18
Prijs:
€14,00 (Incl btw)
Hoeveelheid:

 

Levertijd: 1-2 dagen
 

Bekijk onze Google recensies:

Omschrijving:

Optimaliseer de Groei van Uw Gazon met 12-10-18 Bemesting: Krachtige Voeding voor Een Weelderig Gazon!

Welkom bij Woldgras, waar we geloven dat de sleutel tot een weelderig gazon ligt in de juiste voedingsstoffen. Onze zorgvuldig samengestelde 12-10-18 bemesting voorziet uw gazon van de perfecte mix van essentiële voedingsstoffen, wat resulteert in een gezonde en weelderige groei.

Waarom Kiezen voor 12-10-18 bemesting?

🌿 Optimale Voedingsbalans: De uitgebalanceerde formule van stikstof, fosfor en kalium (N-P-K) in onze 12-10-18 bemesting zorgt voor een perfecte voedingsbalans, essentieel voor de ontwikkeling van een sterk en groen gazon.

🌱 Bevordert Wortelgroei: Dankzij de verrijking met fosfor stimuleert onze bemesting de inworteling, waardoor uw gazon stevig verankerd wordt en beter bestand is tegen stressfactoren.

🌐 Allround Toepasbaar: Of u nu een nieuw gazon aanlegt, uw bestaande gazon renoveert of gewoon streeft naar een gezonder gazon, onze 12-10-18 bemesting past zich aan aan verschillende behoeften.

Hoe het Werkt:

  1. Eenvoudig Toepassen: Breng onze 12-10-18 bemesting elke 6 tot 8 weken aan voor voortdurende voedingsondersteuning. Begin met strooien vanaf maart of april voor optimale resultaten.

  2. Krachtige Groei: Ervaar de kracht van geoptimaliseerde voeding, resulterend in een weelderige groei en een prachtig groen gazon.

  3. Belangrijk: Strooi 12-10-18 alleen als het gras 100% droog is om verbranding van het gras te voorkomen.

Bestel Vandaag Nog: Transformeer uw gazon met de kracht van 12-10-18 bemesting. Bestel nu en geef uw gazon de voedingsstoffen die het verdient!

Bij Woldgras begrijpen we dat elke stap cruciaal is voor het succes van uw gazon. Kies voor de kracht van 12-10-18 bemesting en ontdek de geheimen van een gezond en levendig gazon! 🌱🏡

 

Begin in maart/april met eenmalig 12-10-18 te strooien als de temperatuur boven 8 graden is.

Strooi 6 tot 8 week later GAZON Booster , en herhaal dit om de 6 tot 8 week. Dit herhalen tot einde seizoen.  En sluit het seizoen af met Korrelkalk strooien in november/december.

Bovenstaande is een globale uiteenzetting van de strooimomenten, alles is afhankelijk van temperatuur en neerslag.

Belangrijk, strooi 12-10-18  alleen als gras 100% droog is, anders krijg je verbranding in het gras.

Bemestingsschema voor uw gazon;

  Kg/100 m² Zandgrond Kleigrond
12-10-18 10  Maart - mei Maart - juni
Gazonbooster  Maart - sept Maart - sept
Kalk strooien 5 Nov - maart Nov - maart

Veel gestelde vragen

Graszoden aanleggen

Bemesten voor aanleg?
Welke bemesting?
Bekijk alle veelgestelde vragen

Gebruikt bij de volgende klanten:

Graszoden leggen Eelde

Graszoden leggen Eelde

Begin maart een mooi tuinrenovatie mogen uitvoeren in Eelde! De oude zoden eruit gehaald met onze zodensnijder, de zoden afgevoerd. Daarna de ondergrond strak ge-egaliseerd. De DCM Aanlegbemesting gebruikt om de zoden weer een goede start mee te geven! Hi…

Graszoden leggen Nieuwe Pekela

Graszoden leggen Nieuwe Pekela

We zijn weer los in 2023! Prachtige tuin renovatie in Nieuwe Pekela! De oude tuinsnippers verwijderd, de grond geegaliseerd zodat de graszoden op een mooie vlakke ondergrond liggen. Over de ondergrond strooien we de aanlegbemesting, zodat de premium grasz…